Scrie-ne!
contact@elisalemndesign.ro
Suna-ne!
0787-351-000

servicii

Mobilier 100% personalizabil, din lemn

„Acasă” e acel loc în care toate sunt așezate pe gustul și pe sufletul tău. O oază de liniște, de senin și de bucurie și, într-o bună măsură, o extensie a personalității tale. Și-acelor dragi ție, cu care o împarți, firește! Tocmai de aceea, avem grijă să-ți oferim soluții 100% personalizabile și customizabile pentru tot ceea ce înseamnă obiectele de mobilier destinate interiorului și exteriorului și realizate integral fie din lemn masiv, fie din MDF.

De la paturi, scaune, mese, lăzi, dulapuri, noptiere, perete living, standuri, rafturi sau birouri și până la mobilierul pentru grădină, îți oferim de fiecare dată cele mai bune soluții, ținând seama de dorințele și nevoile tale și transformând ideile tale într-o realitate de care să te bucuri mulți, mulți ani de acum înainte. În plus, pentru momentele în care îți e poate mai greu să te decizi, ți-am pregătit o listă de modele speciale din care să alegi sau care pot pur și simplu să te inspire!

Proiectăm mai apoi obiectele de mobilier (sau cele decorative) în atelierul nostru, ținându-te la curent cu stadiul unei lucrări și oferindu-ți deadline-uri dintre cele mai simpatice, peste care avem de fiecare dată grijă să nu trecem. Lucrăm exclusiv cu materiale de cea mai bună calitate, colaborăm strict cu artizani extrem de iscusiți și curatoriem cu responsabilitate și precizie materia primă din surse sigure și pre-testate. Rezultatul final? Un strop de artă și de confort în locuința ta. Și întregirea căminului tău. Așa cum meriți. Așa cum ar trebui să fie firesc. Simplu, nu-i așa?

Recondiționarea (și vopsirea) obiectelor din lemn

Unele piese de mobilier (sau decorative) pot avea o mare valoare sentimentală. Înțelegem foarte bine acest lucru pentru că ne aflăm și noi în aceeași situație! Știm ce înseamnă să ții cu adevărat la ceea ce a reprezentat, vreme de generații poate, o veritabilă piesă de artă din lemn. Timpul nu e însă mereu blând cu obiectele din acest material, motiv pentru care iernile grele, apa, infiltrațiile, mucegaiul sau pur și simplu anii care trec pot contribui din plin la degradarea pieselor, lăsându-le adesea la final într-un stadiu care le face nefolosibile. Inutilizabile. Vestea bună e aceea că poate exista „viață” chiar și după atingerea acestui prag critic. Și că suntem aici pentru a te ajuta să te bucuri din nou de obiectele tale favorite, „însuflețindu-le” și oferindu-le un aspect ca nou, modern și cel puțin la fel de practic!

Mizând pe sârgul și priceperea artizanilor noștri și având grijă să folosim tehnologii de înaltă calitate, recondiționăm obiectele din lemn în atelierul nostru și te asigurăm de faptul că, la final, te vei bucura de un rezultat (cel puțin) peste așteptări. De la uși, balustrade, porți, garduri, stâlpi sau coloane și până la obictele de mobilier, antichizate sau nu, incluzând aici piesele de decor precum și articolele cu o vechime foarte mare, avem grijă să transformăm „vechiul” în „nou”, păstrând firește, la cerere, istoria unui obiect perfect intactă.

Începem adesea prin a dezasambla întregul obiect, căutând să vedem dacă anumite piese trebuie înlocuite. Îl curățăm atent, îl șlefuim, îl grunduim și-l „deposedăm” de imperfecțiuni, înainte de a-l reasambla... Și-apoi, un întreg proces de vopsire începe. Lucrăm de fiecare dată cu baițuri pe bază de apă și cu vopsele și lacuri cât mai naturale, asigurându-ne de faptul că respectăm întru totul lemnul. Aplicăm vopseaua în straturi uniforme, cel din urmă fiind mereu destinat protecției materialului față de intemperii. Firește, pe tot parcursul unui astfel de proiect, ne asigurăm de faptul că imperfecțiunile au fost complet eliminate, înțelegând că procesul este unul de durată. La final, sigilăm lemnul, oferindu-i un extra strat de protecție, pentru ca tu să te bucuri de mulți, mulți ani noi și buni alături de obiectele tale preferate și acest material nobil. Iar dacă simți că te ajută, îți pregătim și produse 100% naturale de tratare a lemnului, care să-ți servească pe viitor, pentru ca serviciul să fie unul complet, așa cum meriți!

Decorarea (și sculptarea) obiectelor din lemn

Am mai spus-o dar ne repetăm mereu cu drag: credem că lemnul reprezintă o bază excelentă pentru artă și meșteșug. Tocmai de aceea, îți oferim posibilitatea de a te bucura de obiecte cu adevărat speciale, menite adesea să-ți întregească căminul și să te facă să te bucuri acasă de acel extra-strop de unicitate! Astfel, înarmați cu multă creativitate, cu inspirație, precizie, responsabilitate și experiență, suntem mereu pregătiți să le oferim articolelor tale din lemn acel „ceva în plus” pe care-l dorești, transformându-le în veritabile opere de artă!

Poate că ai nevoie ca poarta sau ușa ta de la intrare să spună o întreagă poveste. Poate că-ți dorești ca balustradele sau coloanele să transforme cu adevărat casa sau locuința ta. Poate că, cine știe, ai anumite nevoi sau dorințe originale, menite să iasă din tipare. Indiferent de caz, suntem pregătiți să preluăm proiectul tău și să-ți transformăm idee în realitate. De fiecare dată!

Avem alături nu doar o echipă de artizani iscusiți ci chiar și o mână de sculptori în lemn renumiți, gata oricând să metamorfozeze simplul lemn într-un obiect decorativ neasemuit, fix așa cum ți-ai dorit! Începem firește prin a ne deplasa la tine, fotografiem articolele, creionăm proiectul și apoi, în atelierul nostru propriu, transpunem în realitate conceptul inițial, menținând pe tot parcursul lucrurii legătura cu tine. Pentru ca tu să te asiguri de faptul că rezultatul final e spectaculos. Așa cum meriți.

Pasiune

Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo amet tempor amet kasd lorem dolor ipsum

Dedicare

Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo amet tempor amet kasd lorem dolor ipsum

Profesionalism

Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo amet tempor amet kasd lorem dolor ipsum

Te-am convins deja? Hai sa discutam mai multe!

Contact

servicii

Filigorii și terase exterioare 100% personalizabile, din lemn

„Acasă” e (și) acolo unde te poartă inima și unde sufletul vibrează de bucurie. Fie că-ți dorești un refugiu în natură sau că-ți propui pur și simplu să transformi un colțișor de verde crud adiacent locuinței tale într-o oază de liniște și de senin, suntem aici să te ajutăm, oferindu-ți soluții 100% personalizabile, în funcție de dorințele, nevoile și bugetul tău, astfel încât sezonul cald (dar nu numai) să însemne motive noi pline de bucurie, an de an, așa cum ar trebui să fie firesc!

De la concept și până la implementare, ne ocupă de absolut tot ceea ce e nevoie, construrind aici, în atelierul nostru, grație artizanilor noștri inimoși și extrem de pricepuți, filigorii sau terase pe structură din lemn, alături de întreg mobilierul necesar, pentru ca tu să te poți bucura de întreaga logistică necesară unui grătar perfect în serile de primăvară sau de vară. Pentru că totul se realizează pe baza listelor tale de dorințe, poți alege dimiensiunea, culoarea și orice alte specificații la care ți, care-ți sunt dragi sau de care ți-ai dori să te bucuri. De la un ciubăr adiacent la o saună care să-l complementeze de asemenea și până la mesele din lemn cu grill incorporabil, ne-am gândit la toate și-avem toate soluțiile de care ai putea avea nevoie. Nu trebuie decât să ne spui, pentru a transforma ideea în realitate.

În plus, ne ocupăm și de finisaje, asigurându-ne de faptul că produsul pe care ți-l oferim e unul durabil, menit să reziste ani peste ani peste ani, indiferent de condițiile meteo, dăunători și așa mai departe. Firește, avem de asemenea grijă să transportăm și să montăm în locul dedicat filigoria sau terasa comandată, oferindu-ți de asemenea un deadline cât se poate de precis, peste care avem grijă să nu trecem. Tu nu trebuie decât să te bucuri la final de acel loc cu adevărat ”cozy”, alături de toți cei dragi ție!

Cabane, chaleturi sau case din lemn

Un refugiu pe care să-l consideri acasă. O investiție de care să te bucuri. Un business Airbnb și nu numai care să-ți foere confort și liniște pe termen lung. Indiferent care ar fi motivația ta principală, suntem aici pentru a te ajuta! Construim de la 0 cabana, pensiunea, chaletul sau chiar casa din lemn a visurilor tale. 100% personalizabile, așa cum ar trebui să fie firesc!

Nu trebuie decât să ne contactezi pentru o discuție preliminară, urmând a stabili mai apoi împreună pașii ce trebuie urmați. De la consultanța și suportul de care te bucuri din partea noastră și până la implementarea propriu zisă mai sunt doar câțiva pași! Analizăm proiectul tău (sau, după caz, îl concepem), așteptăm „ok!”-ul final, după care începem să pregătim partea de implementare propriu zisă. Pas cu pas, îți explicăm întreaga procedură, bugetăm din timp și oferim de asemenea termene limite stabile, pe care le „batem în cuie” de asemenea, astfel încât tu să ai garanția că nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută.

...Și-apoi, firește, alături de echipa noastră dedicată, cu o expertiză de peste 20 ani în domeniu, venim pentru a „ridica” viitorul tău „acasă”.

atât de simplu!