Scrie-ne!
contact@elisalemndesign.ro
Suna-ne!
0787-351-000

despre noi

Povestea noastra

Diferența dintre o locuință și veritabilul „acasă” e dată de fiecare dată de către acele mici detalii menite să umple sufletul de bucurie și să genereze, dincolo de zâmbete, cât mai mult confort.

Bine te-am găsit! Suntem Elisa Lemn Design și de peste 20 ani transformăm lemnul în veritabile opere de artă, însuflețindu-l și oferindu-i de asemenea, după caz, o viață nouă și trainică. Pentru tine.

Pasiune

Labore justo vero ipsum sit clita erat lorem magna clita nonumy dolor magna dolor vero

Dedicare

Labore justo vero ipsum sit clita erat lorem magna clita nonumy dolor magna dolor vero

Clienti Multumiti

529

Clienti care s-au intors

274

Proiecte incheiate

782

despre noi

Atelierul

Aici, în atelierul nostru, folosim tehnologii de top și, în pofida experienței, continuăm să învățăm în fiecare zi, astfel încât fiecare proiect să fie (și) mai bun decât precedentul, înțelegând că avem datoria să ne ridicăm peste așteptările tale. De fiecare dată. Aceste valori ne-au ajutat de asemenea să adunăm în jurul nostru o mână de artizani extrem de iscusiți și dedicați, capabili să transforme materia primă în piese și articole premium care să servească drept centre de interes ale oricărei camere și care să reprezinte de asemenea locurile perfecte pentru zile sau nopți petrecute în natură, în tihnă deplină.

Proiectul

De la materia primă la forma finală e o cale lungă însă tratăm fiecare parte a procesului cu responsabilitate, înțelegere, calm și pasiune, înțelegând că etapele nu pot fi sărite atunci când îți dorești ca rezultatul final să fie special. Și spectaculos. Astăzi. Mâine. Mereu. Începem astfel prin a pune totul pe hârtie, proiectând idei ce vor fi transformate în realitate, în funcție de dorințele, nevoile și așteptările tale. Selectăm mai apoi după caz lemnul, mizând pe colaborări oneste și etice cu producători locali dedicați, asigurându-ne astfel de faptul că lemnul are o proveniență sigură și durabilă. Pe acesta din urmă îl degroșăm mai apoi, îl curățăm temeinic, îl nivelăm și-l finisăm, asigurându-ne de faptul că fiecare defect sau simplu cusur e rezolvat, înainte de a-l da la grund, urmând a asambla mai apoi dorințele tale, dându-le forma mult visată, după care avem grijă, firește, să vopsim produsul final și să-i oferim acestuia de asemenea nu doar un luciu drept finiș ci și un strat suplimentar pentru durabilitate.

Diversitate

Preluăm proiecte diverse în fiecare zi, realizând de la zero piese de mobilier din lemn masiv sau MDF pentru dormitor, living sau bucătărie, recondiționând piese uzate, a căror valoare sentimentală va fi ulterior dublată de către una intrinsecă, vopsind orice obiect din lemn ce necesită atenție, sculptând astfel de obiecte de asemenea, pentru a le transforma în piese decorative afirmație, construind foișoare, magazii, saune, ciubăre sau terase din lemn sau chiar ridicând de la zero cabane, pensiuni sau chaleturi pe structură din lemn. Operăm de asemenea de fiecare dată 100% personalizat și personalizabil, ceea ce înseamnă că îți îndeplinim dorințele, plecând de la premisa că dacă poate fi visat, poate fi executat. Cu succes!

Colaborare

Nu-ți rămâne decât să ne scrii aici, pe website, să ne lași un mesaj pe paginile noastre sociale sau, după caz, să ne contactezi telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0787-351-000 pentru a începe să te ajutăm să-ți transformi proiectul într-o super reușită. Poți de asemenea folosi butonul „Cere o ofertă” cu încredere, asigurându-te de faptul că vom lua în calcul toate nevoile tale și că vom încerca să-ți oferim de fiecare dată cea mai bună soluție. Așa cum meriți. Așa cum ar trebui să fie firesc.